Arrow maakt meer dan alleen overhemden

Arrow is vooral bekend van de heren overhemden maar de collectie die dit kledingmerk al vele decennia op de markt brengt omvat meer dan alleen overhemden. Zo zijn er bijvoorbeeld shirts, truien en vesten te koop van dit wereldwijde topmerk.

De truien en vesten van Arrow
De truien en vesten van Arrow zijn minstens zo beroemd als de overhemden. Want zeg je Arrow dan zeg je kwaliteit en dat geldt niet alleen voorde overhemden maar ook voor de andere items die Arrow op de markt brengt. De truien en de vesten van Arrow zijn van super kwaliteit en houden ook na vele keren wassen hun pasvorm. De truien zijn verkrijgbaar in vele stijlvolle kleuren als grijs, beige, blauw en zwart. Je kunt de truien ook heel mooi combineren met een overhemd van Arrow. Een vest van Arrow is van dezelfde kwaliteit, ook de vesten worden met zorg en aandacht geproduceerd. De truien van Arrow zijn in vele frisse kleuren verkrijgbaar zoals oranje, rood, groen en blauw. Ook zijn er modellen verkrijgbaar met streepmotief.

T-shirts van Arrow
Sinds de onstuitbare opmars van het T-shirt als vrijetijdskleding heeft ook Arrow op deze trend ingespeeld. Zij konden niet achterblijven toen steeds meer mannen in hun vrije tijd een T-shirt gingen dragen in plaats van een overhemd. Daarom brengt Arrow een uitgebreide collectie shirts op de markt met opvallende prints en in spetterende kleuren waarmee je een opvallende look creëert. Want ook in een T-shirt van Arrow mag je zeker gezien worden. Als de gelegenheid niet zo formeel is dan kun je er prima mee voor de dag komen.

Naast overhemden ook andere kleding van Arrow
De overhemden zijn weliswaar het handelsmerk van Arrow, maar de overige kleding items hebben minstens zo veel bij gedragen aan de populariteit van Arrow. De shirts, polo’s, truien en vesten zijn van dezelfde topkwaliteit als de overhemden. Met evenveel zorg en aandacht geproduceerd.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.