Arrow overhemden verkrijgbaar in alle maten

De overhemden van Arrow worden gemaakt voor een breed publiek en daarom zijn ze ook verkrijgbaar in heel veel verschillende maten. De boordmaat varieert van 37 tot en met 46. Voor iedere man is er dus een overhemd van Arrow dat de juiste maat heeft. Daarbij kun je dan ook nog kiezen tussen slim fit en normal fit. De slanke man kiest voor een Arrow overhemd in slim fit model, de man met een normaal tot wat forser postuur kiest een overhemd uit de serie normal fit. Dit garandeert de juiste pasvorm, zodat het overhemd altijd perfect zit, of dit nu los of onder een trui of pak wordt gedragen. Je zult er altijd goed gekleed mee voor de dag komen en je zeker voelen over je verschijning.

Oog voor detail
Bij het ontwerpen van zijn overhemden heeft Arrow steeds oog voor detail. Er worden in iedere collectie overhemden ontworpen met verschillende details zodat iedere man een overhemd vindt dat bij zijn smaak en stijl past. Er zijn bij voorbeeld overhemden met een bottom down kraag die met knoopjes wordt vastgezet. Dit geeft de perfecte zakelijke look. Is de gelegenheid wat minder formeel dan kies je voor een overhemd met een kraag waarvan de punten niet vastgezet worden voor een meer nonchalante verschijning. De prints maken daarnaast ook het verschil. De effen overhemden zijn uitermate geschikt voor formele gelegenheden, de overhemden met de verfijnde ruitmotieven zijn meer bedoeld voor de vrije tijd en minder officiƫle gelegenheden.

Koop Arrow overhemden in de uitverkoop
Sla je slag tijden de sale en koop overhemden van Arrow voor aangenaam verlaagde prijzen. Tijdens de sale zijn de overhemden van Arrow te koop met forse kortingen. Qua prijs bevindt Arrow zich in het midden segment maar tijdens de sale zijn de prijzen ook voor mensen met een wat minder gevulde beurs acceptabel en kun je voordelig je slag slaan. Je koopt hoe dan ook kwaliteit als je kiest voor Arrow.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.