Vlinderdas

Mannen met gevoel voor mode hebben stijl en dragen een vlinderdas. De vlinderdas kan bij een groot aantal gelegenheden gedragen worden. Een prachtig maatpak maak je compleet met het dragen van een vlinderdas. Een vlinderdas is perfect om te dragen naar een gala en is weer eens wat anders dan een stropdas. Een vlinderdas heb je in verschillende soorten, materialen, dessins en kleuren, passend bij elk pak en bij elke gelegenheid. Van klassiek effen zwart tot chique gestreept en van trendy geruit tot hip gestipt.

Tips van Arrow

Een vlinderdas wordt ook wel vlinderstrik genoemd en bestaat uit een lint van zijde, katoen of polyester. Dit lint wordt om de hals vastgemaakt en eindigt aan de voorkant waarin deze geknoopt is in een elegante strik. Daarom wordt een vlinderdas ook wel “strikje” genoemd. Naast de vlinderdas die zelf gestrikt moet worden, zijn er ook vlinderdassen die al voor gestrikt zijn. Het voordeel van deze vlinderdassen is dat ze altijd goed en netjes gestrikt zijn en hun goede vorm ook behouden. De voor gestrikte vlinderdassen zijn meestal met elastiek die onder de halsboord van het overhemd valt.

vlinderdas voor bij uw Arrow overhemd

Een vlinderdas staat heel elegant en past buitengewoon goed bij een mooi gekleed pak. De vlinderdas draag je vooral bij galakleding. Hierbij hoort een zwarte vlinderdas bij een smoking (Black-Tie) en een witte vlinderdas bij een rokkostuum (White-Tie).

Een vlinderdas is een echte Musthave voor de elegant geklede man. Om netjes op een gala of trouwerij te verschijnen is een vlinderdas een chique aanvulling op je kleding. Want zeg nou zelf een Black-Tie zonder vlinderdas mag geen Black-Tie genoemd worden.

Leuke tips voor Sinterklaas

sinterklaas tips

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.