Herfst overhemd

In de herfst is het tijd om een warm overhemd te dragen. Het weer kan soms al aardig fris zijn en daarom is een warmer overhemd dan favoriet. Een warm overhemd kan gemaakt zijn van flanel of dik katoen. Soms is er wol verwerkt in het textiel van het herfstoverhemd. De exclusieve herfst overhemd van puur katoen van Arrow of van Alan Red heeft lange mouwen en wordt gedragen met warme spencers, gilets of vesten of een wollen colbertje. De mooie kent kragen en de dubbele manchetten van het overhemd blijven zo altijd in het zicht. Een arrow herfst overhemd heeft wat bedekten kleuren, het overhemd heeft meer kleuren van de herfst in het dessin.

<h2>Bruine, gele, okerkleurige en oranje strepen of ruiten.</h2> Ook rood komt tussen de herfstkleuren in diverse schakeringen terug. Trendy zijn ruiten met een jeanskleur erin verwerkt. Blauw en wit zijn tijdloze kleuren, die in ook in de hersft dessins op het overhemdworden opgenomen. Let ook op de nieuwste snufjes aan de overhemden, de knoopjes onder de kragen, afneembare kragen, verstelbare manchetten en unieke contrasterende kleuren en patronen op de binnen of buitenkant van de knopenlijst of in de nek van de kraag van het overhemd. Een herfst overhemd is er natuurlijk ook in uni – design.

Een herfst overhemd draagt mooi op een chinobroek in herfstkleuren of een donkerbruine of donkergroene jeans. Alle topmerken in de herenmode springen op het thema herfst in. Wie het hele jaar door van het dragen van herfstkleuren houdt, heeft in de herfst en in het voorseizoen volop de keuze uit stijlvolle overhemden. Ook voor de grotere maten zijn er mooie overhemden voor heren te vinden. Klassieke boord overhemden van Arrow bijvoorbeeld lopen tot maat 54. Koop je favoriete overhemdonline in de sale of in de outlet of bewust uit de nieuwe collectie. Wie zoekt die vindt altijd zijn favorieteoverhemd bij één van de topmerken uit de herenmode.

herst overhemd arrow

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.