Arrow Sale

Arrow sale
Arrow overhemden in de Sale, de sale van het jaar is weer begonnen! Arrow overhemden in vele soorten en maten tot wel zeventig procent afgeprijsd! Arrow bied een grote collectie aan strijkvrije overhemden, de overhemden hoef je niet te strijken alleen niet te heet wassen, even schudden en ophangen.

Modellen strijkvrije overhemden

Voor iedere man is er wel wat in de Sale te vinden. De verschillende pasvormen zorgen ervoor dat iedereen een perfect draagbaar overhemd heeft. De modellen lopen van wijdt naar een strak en getailleerd model. De strakke overhemden die die erg getailleerd zijn worden ook wel slim fit genoemd. De ruimere maar toch overhemden met een model erin heten de strijkvrije overhemden modern fit. Heb je liever een overhemd met voldoende beweging ruimte? draag dan bijvoorbeeld een overhemd met het model comfort fit, die overhemden hebben een recht model en worden vaak in de broek gedragen. De modellen kunnen ook in de kraag / boord verschillen. Verschillende soorten boord worden gedragen voor een pak, bijvoorbeeld de Haifisch kraag is een kraag die gedragen word bij een pak of smoking, hij ligt wat platter en ligt iets wat naar achter.

Arrow online bestellen

Arrow is gemakkelijk online te bestellen via hemdvoorhem.nl, online is er een ruim aanbod aan Arrow te vinden. Kies gemakkelijk je maat, kleur, model en of je een borstzak wilt of niet.
Wees er snel bij want op=op!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.