Tweehonderd jaar ervaring

Het van oorsprong Amerikaanse kledingmerk Arrow bestaat al bijna tweehonderd jaar. In die twee eeuwen heeft het herenoverhemd natuurlijk een enorme ontwikkeling doorgemaakt. In de vorige eeuwen waren de overhemden vrijwel uitsluitend wit. Dit was een kleur katoen die gemakkelijk was te produceren, er waren nog niet of nauwelijks technieken beschikbaar om de stof te kleuren. Daar komt bij dat witte stof gemakkelijker schoon te wassen was dan gekleurde, dus ook dat was een voordeel in een tijd dat de wasmachine nog moest worden uitgevonden.

Kies voor stijlvol
Vandaag de dag is een man in een net overhemd nog steeds een graag geziene verschijning bij officiƫle gelegenheden. Soms moet je nu eenmaal aandacht besteden aan je kleding en kun je niet verschijnen in een verschoten spijkerbroek en T-shirt. Dan zijn de overhemden van Arrow een prima keus want daarmee verschijn je op iedere afspraak, op je werk of een feestje op en top gekleed.

Strijkvrij katoen
De overhemden van Arrow worden gemaakt van strijkvrij katoen. De katoen wordt geweekt in hars zodat je je overhemd na het wassen niet meer hoeft te strijken mits je het op een hangertje te drogen hangt. Na het drogen kun je simpelweg je overhemd opvouwen of op een hanger in de kast opbergen en het is weer klaar voor een volgende keer dragen. Evenals vele andere overhemdmerken past ook Arrow deze strijkvrije techniek voor de stoffen voor zijn overhemden al vele decennia met succes toe.

De sweaters van Arrow
Naast overhemden staat Arrow ook al generaties lang bekend om zijn sweaters. Prettig en comfortabel zittende truien voor heren van goede kwaliteit die voor iedere gelegenheid geschikt zijn. Of je nu naar je werk gaat of van je vrije weekend geniet, met een sweater van Arrow kun je altijd goed voor de dag komen.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.