De aparte kragen van de overhemden van Arrow

Toen strijken nog een zeer tijdrovend karwei was omdat er nog geen elektrische strijkijzers waren, en de was nog uitsluitend op e hand werd gedaan, kwam Arrow met overhemden waar de kraag geheel van kon worden verwijderd. Dat was erg praktisch want zo kon de kraag extra goed worden gereinigd omdat deze indien nodig apart in de week kon worden gezet. Ook bij het strijken was het gemakkelijker om de boord apart te kunnen strijken. Veel huisvrouwen profiteerde hier graag van en vonden het dus een prima idee wanneer hun echtgenoot een overhemd van Arrow droeg. Tegenwoordig kost strijken en wassen een stuk minder moeite maar de afneembare kragen van de overhemden van Arrow zijn nog steeds beroemd.

Arrow is wereldwijd een marktleidend merk
Arrow bestaat al heel lang en heeft in de afgelopen eeuwen een zeer grote naamsbekendheid opgebouwd. Wereldwijd worden de overhemden van Arrow verkocht en dragen mannen met veel plezier deze kwaliteitsoverhemden. De overhemden zijn verkrijgbaar in alle gangbare maten en dus is er voor iedere man wel een Arrow overhemd dat past en dat prettig en comfortabel zit. Veel mannen kiezen zonder aarzelen opnieuw voor Arrow wanneer zij nieuwe overhemden nodig hebben. Dit zegt genoeg over de kwaliteit die Arrow levert. Als die niet goed zou zijn dan zouden niet zoveel mannen graag de overhemden van Arrow dragen.

De collectie van Arrow verrast ieder jaar weer
De collectie overhemden die Arrow jaarlijks op de markt brengt is ieder jaar weer verrassend. Steeds opnieuw slaagt Arrow er in om overhemden aan te bieden die bij een breed publiek in de smaak vallen. Daarom hebben zo veel mannen een uitgebreide collectie van Arrow overhemden in de kast hangen.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.